Wood panels

Wood panels

De wood panels geven uw ruimte een natuurlijke, warme en gezellige uitstraling. De verschillende soorten gerecycleerde hout zorgen voor een verrassend kleurenspel. Het hout voor de productie van de panels wordt verkregen door het verwerken van resthout van houtzagerijen, pallets en houten kratten.

De wood panels zijn handgemaakt, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk aan te brengen. Buiten kan het product alleen gebruikt worden op muren die niet drijfnat worden bijvoorbeeld onder een veranda of in een tuinhuis.

 

Er dient rekening te worden gehouden met een natuurlijke verkleuring van het hout. Dit kan deels tegen gegaan worden door het gebruik van een matte, (dode) transparante lak of vernis. Dit maakt de kleuren van de panelen nog levendiger!

 

U kunt de wandbekleding schoonmaken met een stofdoek of stofzuiger. Wanneer u de wand wilt afwassen, adviseren wij een natte doek gedompeld in water verdund met een neutraal schoonmaakmiddel.

 

Cocomosaic panelen dienen opgeslagen te worden in een droge, geventileerde ruimte.

Liefst vrij van de grond gestapeld in horizontale positie. Maximaal 10 dozen bovenop elkaar.

Altijd de nieuwste trends en ideeën

 
Het mooie van ons beroep is het creëren van een plek waar U zich helemaal thuis voelt. Wij bieden U de professionele ondersteuning om tot die unieke sfeer te komen.

Advies op maat, passend bij uw situtatie

 
Wij hebben alles in huis om uw droominterieur samen te stellen. Laat u verrassen door onze verwarmende, inspirerende collectie trendsettende woonartikelen: wat uw smaak ook is, wij vinden altijd de perfecte match.

Bij u thuis geleverd en gemonteerd.

 
Alles wordt door ons geleverd, geplaatst, gelegd, gehangen, gemonteerd en desgewenst geschilderd en behangen.