Coco Panels

Coco Panels

De Coco panels geven uw ruimte een luxe, warme en exotische, look & feel. De natuurlijkheid van het product wordt benadrukt door de onregelmatigheid in de structuur van de handgemaakte panelen.

De schaal van een kokosnoot wordt in kleine, perfect afgemeten vierkante stukjes gesneden. Hierna worden ze tot grotere panelen in tegelformaat verlijmd. De variatie in producten wordt verkregen door de binnenkant of de buitenkant van de schil te gebruiken en daarna af te werken met een verf of lak. Alleen water gedragen, praktisch geurloze lijmen, lakken and verven worden gebruikt bij de vervaardiging van de Cocomosaic panels.

 

De panels zijn licht van gewicht, duurzaam, spatwaterdicht, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk aan te brengen. U kunt de wandbekleding schoonmaken met een stofdoek of stofzuiger. Wanneer u de wand wilt afwassen, adviseren wij een natte doek gedompeld in water verdund met een neutraal schoonmaakmiddel.

 

Cocomosaic panelen dienen opgeslagen te worden in een droge, geventileerde ruimte.

Liefst vrij van de grond gestapeld in horizontale positie. Maximaal 10 dozen bovenop elkaar.

Altijd de nieuwste trends en ideeën

 
Het mooie van ons beroep is het creëren van een plek waar U zich helemaal thuis voelt. Wij bieden U de professionele ondersteuning om tot die unieke sfeer te komen.

Advies op maat, passend bij uw situtatie

 
Wij hebben alles in huis om uw droominterieur samen te stellen. Laat u verrassen door onze verwarmende, inspirerende collectie trendsettende woonartikelen: wat uw smaak ook is, wij vinden altijd de perfecte match.

Bij u thuis geleverd en gemonteerd.

 
Alles wordt door ons geleverd, geplaatst, gelegd, gehangen, gemonteerd en desgewenst geschilderd en behangen.