Een pvc vloer in Nijmegen kopen


Wilt u uw woning een frisse look geven en daarvoor de mooiste pvc vloeren kopen? Of zoekt u een goed adres voor trendy gordijnen in Nijmegen of omgeving? Bij Van Summeren in Weurt vindt u alles voor mooi en eigentijds wonen voor een aantrekkelijke prijs. In onze sfeervolle winkel bent u altijd verzekerd van de nieuwste dessins en actuele kleuren op het gebied van woningstoffering en vloeren. Kijkt u uit naar een moderne Scandinavische look? Wilt u luxe gordijnen kopen voor een klassieke inrichting? Of zoekt u een trendy vloer die past bij een stoere, industriële woonstijl? Met ons uitgebreide aanbod in woondesign en deskundige advies slaagt u altijd.

Zonwering Nijmegen

Ook voor de grootste collectie zonwering in Nijmegen en omgeving is Van Summeren het juiste adres. Van lichtdoorlatende paneelgordijnen tot zonverduisterende overgordijnen, en sfeervolle houten jaloezieën tot luxe uitgevoerde duo rolgordijnen, u heeft alle keuze om in iedere kamer de lichtinval op sfeervolle wijze te temperen. Daarbij leveren we ook raambekleding op maat, en u kunt in de winkel tevens inbetweens en gordijnen kopen van alle bekende woonlabels in de tinten en texturen van het seizoen. 

Moderne pvc vloeren

Van Summeren biedt ook een grote keuze aan stijlvolle vloerbedekking en u kunt hier de nieuwste trends in pvc vloeren kopen. Deze vinyl vloerdelen hebben de look, kleur en textuur van hout of steen, maar zijn tegelijkertijd zeer duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Omdat ze ook vochtbestendige eigenschappen hebben zijn ze overal in huis te leggen. U kunt zelfs pvc vloeren kopen met een voelbare nerf of met de uitstraling van extra brede planken. Door dit natuurgetrouwe effect zijn pvc vloeren een budgetvriendelijk alternatief voor een stenen of houten vloer in huis.

Gordijnen in Nijmegen

Heeft u specifieke woonwensen of een bepaald kleurpalet of dessin voor ogen? Bij wooninrichting draait het allemaal om het creëren van de juiste sfeer, daar zijn we bij Van Summeren sterk van bewust. Laat u zich daarom verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden in kleuren, vormen en structuren in ons woonaanbod. Bovendien bent u voor, verf, gordijnen en PVC vloeren in Nijmegen en omgeving vaak bij ons voordeliger uit door onze aantrekkelijke kortingsacties en exclusieve montageservice aan huis.