• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bekijk ons op facebook
  • 024 6771505

Plissées Nijmegen

Heeft u nog vragen over 'Plissées Nijmegen'?

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Altijd de nieuwste trends en ideeën

Het mooie van ons beroep is het creëren van een plek waar U zich helemaal thuis voelt. Wij bieden U de professionele ondersteuning om tot die unieke sfeer te komen.

Advies op maat, passend bij uw situtatie

Wij hebben alles in huis om uw droominterieur samen te stellen. Laat u verrassen door onze verwarmende, inspirerende collectie trendsettende woonartikelen: wat uw smaak ook is, wij vinden altijd de perfecte match.

Bij u thuis geleverd en gemonteerd.

Alles wordt door ons geleverd, geplaatst, gelegd, gehangen, gemonteerd en desgewenst geschilderd en behangen.

Gordijnen, verf, behang, vloeren en allerlei andere interieuraccessoires bestelt u bij Van Summeren Woondecoratie in de omgeving van Nijmegen. Wij hebben alles in huis om uw droominterieur samen te stellen. Laat u verrassen door onze verwarmende, inspirerende collectie trendsettende woonartikelen: wat uw smaak ook is, wij vinden altijd de perfecte match. Of u nu houdt van een retro woonstijl of de voorkeur geeft aan een strak en modern interieur. Woonartikelen voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding bestelt u bij de specialist in Weurt, bij Nijmegen.

Bekijk onze prachtige, tijdeloze stoffen: gordijnen in omgeving Nijmegen koopt u bij ons. Wij voorzien u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook voor alle mogelijke kleuren kwaliteitsverf, merkvloeren, behang, tapijt en kleuradvies zijn wij uw vertrouwde adres. Onze woonzaak is alle dagen van de week geopend met uitzondering van de zondagen. Wij zien u graag tegemoet in onze schitterende showroom!


Gebruik de volgende links om door de website te navigeren en meer informatie te krijgen over onder andere: Gordijnen, verosol, tapijt en behang.

Wij bieden u onder andere: Zonwering, Gordijnen, Horren, Parket, Marmoleum, P.V.C vloeren, Tapijt en Laminaat, Behang en Verf