schilderen

Schilderideeën

Je muren schilderen, het kan een enorm effect hebben op de uitstraling van je woning. Wanneer je dan ook toe bent aan een frisse start, hoef je niet je huis te verbouwen of een heel nieuw interieur aan te schaffen. Een simpel likje verf op je muren kan al een enorm verschil maken.

Lees meer...
desso tapijt

Tapijten

Breng sfeer in je huis met onze collectie tapijten!

krijt

Krijtverf

Krijtborden zijn alleen op scholen te vinden? Nee hoor, tegenwoordig is het ook terug te vinden in menig interieur.

Lees meer...
Shutter - raamdecoratie

Shutters - raamdecoratie

Vanuit je woonkamer is het heel prettig om te zien wat er buiten zoal gebeurt. ‘s Avonds is het juist net andersom. Je voelt er niets voor dat anderen van buiten jou in je goed verlichte kamer zien zitten.

Lees meer...
kleur geel in interieur

De kleur geel

Ik spreek denk ik voor iedereen dat de kleur geel fantastisch past in dit seizoen. Hoewel het warme weer nog op zich laten wachten willen we weer kleur in ons interieur na de donkere winterdagen!

Lees meer...
Verbouwen

Verbouwen?

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je klusproject of verbouwing? Is je woonkamer toe aan een nieuwe indeling en weet je niet hoe je dit zelf moet aanpakken? Kom dan een kijkje in onze showroom en laat u inspireren.

Lees meer...
Mooi pastel

Mooi pastel

Met de lente in aantocht kunnen we niet om de lieflijke pastelkleurtjes heen. De pastelkleuren toveren je huis in een mum van tijd om in een zomers paleisje.

Lees meer...
Industriele look

Industriële look?

De laatste jaren kom je de industriële look steeds vaker tegen. Waar alles eerst altijd zo fijn mogelijk werd afgewerkt en rechtgetrokken, mag het nu allemaal wat stoerder.

Traploper

Traploper

Een nieuwe look voor uw trap en u heeft even geen inspiratie. Kijk dan wat de mogelijkheden zijn voor het toepassen van een traploper. 

Coco Panels

Coco Panels

De Coco panels geven uw ruimte een luxe, warme en exotische, look & feel. De natuurlijkheid van het product wordt benadrukt door de onregelmatigheid in de structuur van de handgemaakte panelen.

Lees meer...
Patronen met lef

Lef tonen

Patronen. Je hebt ze in allerlei soorten, vormen, kleuren en maten. Of het nu grafisch, of juist met bloemen is, het kleurt je styling.

Lees meer...
Wood panels

Wood panels

De wood panels geven uw ruimte een natuurlijke, warme en gezellige uitstraling. De verschillende soorten gerecycleerde hout zorgen voor een verrassend kleurenspel. Het hout voor de productie van de panels wordt verkregen door het verwerken van resthout van houtzagerijen, pallets en houten kratten.

Lees meer...