Purity Spalt Nut

Purity Spalt Nut

Blokken die tot blokken verwerkt worden. Hoe mooi en puur kan iets in eenvoud zijn. Vierkante en rechthoekige vormen worden gespleten, gezaagd of van een schuine helling voorzien door vakkundig schuurwerk. Vervolgens worden de blokken met elkaar verlijmd om samen een rechthoekig paneel te vormen.

Lees meer...
Wooden Bark Line

Special panels

Deze special panels zijn uitgesproken en voor personen of bedrijven die echt iets anders zoeken. Door hun structuur zijn de panels misschien niet voor elke toepassing geschikt maar dit doet niets af aan het verrassende 3d effect dat deze natuurlijke wandbekleding heeft . De originele textuur van de onregelmatige natuurlijke vormen zijn goed zichtbaar.

Lees meer...
Invi Flat Nut

Invi Flat Nut

De Invi flat is door haar veranderlijke vormen speels, stoer, stijlvol en een lust voor het oog. Invi is een combinatie van gehakte, gepelde, ruwe, gespleten en gezaagde delen. Hierdoor ontstaat en bijzondere mix die iedere panel unie van kleur en samenstelling maakt. De Invi flat is een combinatie van rechthoekige en langwerpige delen met variabele afmetingen.

Lees meer...
Houten wandpanelen

Wood panels

De wood panels geven uw ruimte een natuurlijke, warme en gezellige uitstraling. De verschillende soorten gerecycleerde hout zorgen voor een verrassend kleurenspel. Het hout voor de productie van de panels wordt verkregen door het verwerken van resthout van houtzagerijen, pallets en houten kratten.

Lees meer...
Memory nut

Memory nut

De Memory geeft een onverwacht mooi resultaat met veel natuurlijke kleurnuances. Alleen de schors wordt van de houtresten verwijderd en daarna handmatig gecombineerd met andere delen. Deze bewerking zorgt ervoor dat elk paneel uniek is. Elk stukje hout is gezaagd met een hoogte van 2 cm. De lengte van de delen is variabel.

Lees meer...
behang boeken

Coco panels

De Coco panels geven uw ruimte een luxe, warme en exotische, look & feel. De natuurlijkheid van het product wordt benadrukt door de onregelmatigheid in de structuur van de handgemaakte panelen. De schaal van een kokosnoot wordt in kleine, perfect afgemeten vierkante stukjes gesneden. Hierna worden ze tot grotere panelen in tegelformaat verlijmd.

Lees meer...