Wave plooi gordijn

Wave plooi

Het meest stugge gordijn krijg je met een wave plooi nog strak geconfectioneerd. Een uitgekiend systeem van runners, gordijnband en gordijnhaakjes vormt de basis voor een strak gordijn.

Lees meer...
voordelen van gordijnen

Voordelen van gordijnen

Een geplooid gordijn dempt het geluid. We kennen het ‘holle geluid’ in een lege kamer; geluid wordt voortgebracht door geluidsgolven welke weerkaatsen tegen de muren. Door gordijnen te plooien breekt men de geluidsgolven en ontstaat er demping. Hoe meer plooien in de stof en hoe dikker het gordijn, des te beter de demping. Bij vouwgordijnen is de demping te verwaarlozen. En ook inbetweens hebben een minimaal effect. De plisségordijn is tegenwoordig een populaire raamdecoratie waarvoor steeds meer consumenten kiezen. Ook deze biedt een goede demping.

Lees meer...
Gordijnen van summeren woondecoratie

Gordijn

De collectie gordijnen van bece heeft fraaie stoffen in mooie modieuze actuele kleuren. Je kunt kiezen uit 250 transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Alle stoffen zijn ook beschikbaar als vouwgordijn, zo kun je makkelijk gordijnen en vouwgordijnen in een ruimte combineren. Vrijwel alle stoffen kunnen worden gevoerd, wat het gordijn nog mooier laat hangen. 

Lees meer...
Enkele retour plooi - van summeren woondecoratie

Enkele retour plooi

Wat ook voor meer body en dus plooi zorgt, is een retourplooi. In het midden van de tussenruimte aan de achterkant van het gordijn wordt een extra plooi aangebracht, hierdoor vouwt de tussenruimte naar achteren en de plooi naar voren.

Lees meer...