Paneelgordijn

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm. 

Lees meer...
Wood & Washi

Wood & Washi

Wood & Washi bewandelt nieuwe wegen op het gebied van raamdecoratie. Het door de ontwerpers van Wood & Washi ontwikkelde speelse nieuwe raambekledingsysteem Flow maakt gebruik van verschillende soorten doeken die het zonlicht filteren, inkijk voorkomen en die bovendien onafhankelijk van elkaar kunnen worden opgetrokken of neergelaten.

Lees meer...

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen voor elk interieur

We maken al meer dan 40 jaar raamdecoratie op maat en naar de wensen van onze klanten. Al die tijd zijn de bece rolgordijnen zeer geliefd. De uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past! 

Lees meer...
Houten jaloezie

Houten jaloezieën

Exclusief en trendy

Creëer een unieke sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën van bece. Het natuurlijke materiaal geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl. 

Lees meer...

Dupligordijnen

Dupligordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn.

Lees meer...
Duo rolgordijnen

Duorolgordijnen

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen.

• open, voor vrij doorzicht

• halfopen, voor gefilterde lichtinval

• gesloten, voor maximale lichtwering en privacy 

Lees meer...