Dupligordijnen

Dupligordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn.

 

Stoffen

De stoffen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties van vitrage tot verduisterende stoffen. Dupligordijnen hebben een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het dupligordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect. Een dupligordijn is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Van ronde ramen tot serres: een dupligordijn biedt de perfecte oplossing.

 

Uitvoering vrij pakket

Kies voor de uitvoering vrij pakket om je dupligordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kun je gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en verminder je inkijk.

 

Twee in-één model

Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof en geniet overdag van een natuurlijk lichtinval en ’s avonds van een complete verduistering. Ideaal voor de slaapkamer!

Een leuke bijkomstigheid: met een dupligordijn bespaar je op je energiekosten. Door de hongingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je dupligordijn dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis.