Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen voor elk interieur

We maken al meer dan 40 jaar raamdecoratie op maat en naar de wensen van onze klanten. Al die tijd zijn de bece rolgordijnen zeer geliefd. De uitgebreide collectie bestaat uit mooie stoffen en ruim 400 kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect binnen je interieur past! 

 

Verduisterend of lichtdoorlatend

De collectie rolgordijnen van bece biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.

 

Screenstof: ideaal voor grote ramen

In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen. De rolgordijnen van bece met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

 

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg.

 

Een bece rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is.

 

Dakramen

De op maat gemaakte rolgordijnen van bece zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.