Wood & Washi

Wood & Washi

Wood & Washi bewandelt nieuwe wegen op het gebied van raamdecoratie. Het door de ontwerpers van Wood & Washi ontwikkelde speelse nieuwe raambekledingsysteem Flow maakt gebruik van verschillende soorten doeken die het zonlicht filteren, inkijk voorkomen en die bovendien onafhankelijk van elkaar kunnen worden opgetrokken of neergelaten.

Afhankelijk van de ruimtelijke situatie en de wensen van het moment is het mogelijk om met deze innovatieve techniek van Wood & Washi delen van het raam bedekt of onbedekt te laten. Door decoratieve contragewichten van roestvrij staal toe te passen, kunnen ook grote doeken over de hele breedte vederlicht worden bediend. Flow kan minimalistisch worden uitgevoerd in Japans papier (washi) of in transparant geweven papier (woven paper). Het woven paper is verkrijgbaar in drie natuurlijke tinten en wordt voorzien van een border uit de nieuwe lijnen Flowers en Fields.

 

Rollo wood & washi

 

Wie zegt dat een Rollo saai moet zijn? Rollo Shades van Wood & Washi zijn de verbeterde versies van de beproefde Roll-Up Shades. De transparant geweven papieren in de kleuren wit, bruin en lichtgrijs alsook in origineel-Washi filteren het zonlicht en zorgen voor een aangename sfeer. Voor de decoratieve paneelverdeling zorgen baleinen in aluminium alsook in chroom, rvs-look, zwart en brons. Aluminiumdragers ingelegd met echt hout geven de Rollo Shades van Wood & Washi een elegante look. Groot pluspunt: voor ramen van ongelijke hoogte maken wij de Rollo's op verzoek zodanig dat de baleinen op gelijke hoogte doorlopen.

 

Rollo wood & washi