Warmte en koud werende zonwering

Warmte en houd werende plissé

Dé binnenzonwering die optimaal isoleert en ’s avonds de warmte behoudt. Zo bespaar je in een handomdraai maar liefst 25 procent op je stookkosten.

Verosol is al 50 jaar functioneel de beste binnenzonwering. In 1963 doet Cornelis Verolme een revolutionaire uitvinding: gemetalliseerd doek als binnenzonwering. Hiermee blijft het binnen in de zomer koel en in de winter warm. Verolme legt zo de basis voor de superieure producten van Verosol. In veel moderne woningen is het in de zomer onaangenaam warm. Zonlicht komt door grote ramen naar binnen en zorgt voor opwarming. Door de goede isolatie is deze warmte vaak moeilijk weg te ventileren. De oplossing is Verosol binnenzonwering. Het gemetalliseerde doek voorkomt namelijk de opwarming.

- Aluminiumlaag op het doek weerkaatst zonlicht

- Warmte blijft buiten

- In de zomer genieten van een aangenaam koel huis

 

Zelfs met gebruik van HR glas verliezen ook moderne woningen veel warmte via de ramen. Verosol binnenzonwering zorgt voor meer comfort in huis, ook tijdens lange koude winternachten. Het gemetalliseerde doek isoleert optimaal, waardoor meer warmte binnen blijft. Bovendien valt er zo veel energie te besparen, tot wel 25 procent.

- Gemetalliseerde doek werkt als isolator

- Minder warmteverlies, meer comfort

- Lagere energiekosten