Collecties om in te wonen

Wonen is leven en beleven. Een fijne, persoonlijk sfeer zorgt ervoor dat je thuiskomt. We hebben verschillende collecties woonbasics om van jouw huis een thuis te maken. We kiezen altijd voor stijlvolle en duurzame materialen, zijn op de hoogte van de trends, maar weten ook wat jouw huis nodig heeft om jarenlang dé basis te zijn voor de meubels, de accessoires en het leven. In ons assortiment vind je complete collecties voor mooi wonen:

PVC-vloeren              Laminaat                   Gordijnen                   Horren

Behang                       Zonwering                 Karpetten                   Marmoleum

Tapijt                            Vinyl                          Verf

 

Heb je enkel gordijnen of een vloer nodig of ga je verbouwen, verhuizen of opnieuw inrichten en kies je voor een complete aanpak? Wij verwelkomen iedereen en helpen je graag met het uitzoeken van de juiste basis.

Persoonlijk advies, persoonlijke collecties

Smaken verschillen, dat begrijpen wij als geen ander. Weet je precies wat je zoekt of vind je het een uitdaging om materialen en kleuren te combineren? Bij Van Summeren kies je voor een complete service. Als je wilt kijken wij samen met jou wat werkt voor jouw huis. Budget, sfeer, mogelijkheden…we maken een juiste mix van onze collecties en jouw wensen. Kies je voor trendy of voor tijdloos, een romantische touch of een moderne feel, de professionals van Van Summeren zijn thuis in mooi wonen.

Levering en resultaat

De producten die je hebt aangeschaft kan je ophalen bij onze vestiging in Weurt nabij Nijmegen. Heb je liever dat wij ze bezorgen? Geen probleem, laten we een afspraak maken en dan zie je onze chauffeur verschijnen. Het plaatsen, leggen, hangen, monteren, schilderen en behangen kan ook aan ons uitbesteed worden. Onze professionals zorgen snel voor een mooi resultaat.

 

Heb je vragen over onze collecties of over de levering en de plaatsing, wij luisteren graag en helpen je verder.

 

  • Tarkett Vinyl-Almara-Flower-Tile-5827115-New-Classic-151110-0373
  • Moduleo PVC vloeren