Horren / insecten wering

  • Unilux hor
  • Unilux hor
  • Unilux hor
  • Unilux hor

 

Met een hor voor je raam of deur geniet je van frisse lucht in huis, maar blijven de insecten op afstand. Er is namelijk niks zo fijn dan op een warme zomerdag de ramen en deuren open te kunnen zetten! Van Summeren helpt je graag bij het vinden van de juiste oplossing. Kom naar onze showroom in Weurt (naast Nijmegen) en bekijk de mogelijkheden!

Kwalitatieve horren op maat kopen in Nijmegen

Voor diverse soorten horren ben je bij Van Summeren aan het juiste adres. Wij bieden onder andere vaste horren voor ramen en deuren en rolhorren voor ramen en plisséhordeuren. Bij Van Summeren helpen onze medewerkers je graag met het maken van de juiste beslissing. De voordelen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.

Voordelen horren

Wist je dat een hor:

  • niet alleen warme lucht, maar ook insecten buiten de deur houdt?
  • ook pollen tegenhoudt? Dit is ideaal als je in het voorjaar last hebt van hooikoorts.
  • eenvoudig op maat gemaakt kan worden in geval je afwijkende maten deuren en/of ramen hebt?
  • heel makkelijk te bedienen is?

 

Unilux horren Nijmegen

Plisséfit: Van Summeren heeft het topmerk Unilux in het assortiment. Dit merk is een pionier op het gebied van bescherming tegen zon en insecten. Het merk introduceerde de Japanse plisséhordeur als eerste in Europa. Met een volledig nieuw design is deze plisséhordeur een populair product geworden voor het buiten de deur houden van fel zonlicht, warme lucht en ongedierte.

Vaste horren voor ramen: Daarnaast verkoopt Van Summeren traditionele horren voor ramen. De horren van Unilux zijn dé uitkomst voor naar buiten én naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. De in verstek gezaagde en fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

 

 

Vaste horren voor deuren: De vertrouwde hordeur van Unilux is solide, betrouwbaar en duurzaam. Het brede profiel en de inwendige verbindingen zorgen voor extra stevigheid. De deur klemt niet en is daardoor makkelijk te bedienen. Je hebt er lang plezier van.

Rolhorren voor ramen: Een rolhor is een populaire keuze voor het raam. Deze hor is eenvoudig te monteren en kan het hele jaar door blijven hangen. De rolhorren die je bij Van Summeren vindt, zijn nagenoeg onzichtbaar. De cassette is 38 mm dik waardoor het frame haast niet zichtbaar is. De rolhorren zijn geschikt voor draairamen, draaikiepramen, dakramen en schuiframen.

 

Vragen over horren?

Wilt u ook genieten van de voordelen die een hor te bieden heeft? Kom dan voor advies en een ruime assortiment langs in onze showroom in Weurt (Mortelweg 1)!

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505Neem contact met ons op!

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak

Soorten horren