Karpet regio Nijmegen

  • groen karpet
  • nancy-005-sfeer-feel-good-2018-1

Een karpet, ook wel een vloerkleed genoemd, geeft een kale vloer een warme en sfeervolle uitstraling. Heerlijk wanneer je met je blote voeten uit bed stapt of wanneer je een gezellige sfeer in je woonkamer wilt creëren. De keuze is vaak reuze: van hoog- tot laagpolig en van creatieve patronen tot effe kleuren. Met een karpet creëer je eenvoudig de sfeer die past bij iedere ruimte in huis. Woon je in de omgeving van Nijmegen en ben je op zoek naar mooie vloerkleden, dan zit je bij Van Summeren goed!

Waarom kiezen voor een karpet?

Kiezen voor een karpet heeft de volgende voordelen:

  • Een vloerkleed houdt de warmte vast, de thermostaat kan dus een graadje lager!
  • Werkt geluidsdempend.
  • Het zorgt daarnaast voor een betere akoestiek.
  • Het is de finishing touch die je interieur nodig heeft.
  • Is slipbestendig.

Maak je interieur compleet met een mooi karpet

Karpetten zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Daarnaast biedt een vloerkleed op maat de ideale oplossing voor een wooneiland in je huis. Door een vloerkleed op maat aan te schaffen, wordt je zithoek of eetkamer één geheel. Op deze manier kun je verschillende ruimtes creëren met ieder een eigen uitstraling. Met de karpetten van Van Summeren maak je je interieur echt af! Daarnaast steekt een karpet mooi af tegen bijvoorbeeld een PVC vloer en kan het een mooie combinatie vormen met je gordijnen. Wil je zelf ervaren hoe de verschillende vloerkleden aanvoelen? Kom dan gerust langs in onze showroom waar onze specialisten je graag verder helpen.

Vragen over karpetten?

Wil je inspiratie opdoen of je laten adviseren door een professional, dan ben je van harte welkom in onze winkel. Je kunt bij ons terecht van dinsdag tot en met zaterdag. Liever in de avonduren een kijkje komen nemen en je laten adviseren?

Dat kan op donderdagavond op afspraak. Maar bij Van Summeren vind je meer, onder andere: zonweringen, behang en laminaat

.

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505Neem contact met ons op!

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak

Soorten karpetten