Marmoleum Nijmegen

  • Marmoleum modular 2
  • Marmoleum solid 1
  • Marmoleum solid 2
  • Marmoleum sport 1

Voor marmoleum in Nijmegen en omgeving kom je naar Van Summeren Mooi Wonen. Bij ons vind je verrassende designs gecombineerd met subtiele structuren. Je vindt onze showroom in Weurt, vlakbij Nijmegen. Kom langs en laat je inspireren door onze mooie collectie.

Topkwaliteit marmoleum in Nijmegen kopen

De structuur van deze vloer lijkt op die van marmer, vandaar ook de naam. Marmoleum is een populaire keuze voor een vloer, omdat het een chique uitstraling heeft. Het samenstellen van de vloer vergt specifieke vakkennis en neemt flink wat tijd in beslag. Dit maakt elke marmoleumvloer daarom zo uniek. De samenstelling van de vloer zorgt ervoor dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Doordat de vloer eenvoudig te onderhouden is, gaat hij jaren mee. Heb je specifieke vragen over deze vloeren? De specialisten van Van Summeren helpen je graag verder.

Marmoleum van Forbo in Nijmegen

Forbo is hét merk als het om marmoleum vloeren gaat. De collectie van Forbo bestaat uit spectaculaire kleuren en is verkrijgbaar bij Van Summeren. De collectie straalt kracht uit en de structuren zijn subtiel. De verschillende soorten vloeren variëren in contrast en hebben ieder hun unieke uitstraling. Rekening houdend met bijvoorbeeld de lichtinval, is er op deze manier voor elke ruimte een geschikte vloer te vinden. In onze showroom helpen we je graag aan een vloer die in jouw huis het beste tot zijn recht komt.

 

 

Waarom kiezen voor marmoleum?

Kiezen voor marmoleum brengt vele voordelen met zich mee:

  • de krasjes, die in elke vloer ontstaan door het intensieve gebruik, zijn nauwelijks zichtbaar;
  • het werkt geluidsdempend;
  • is geschikt als je vloerverwarming hebt;
  • het is eenvoudig in het onderhoud;
  • heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • het is hygiënisch.

Van Summeren: marmoleum specialist van Nijmegen

Bij Van Summeren kun je rekenen op deskundig advies van al onze specialisten. Je bent van dinsdag tot en met zaterdag welkom in onze showroom in Weurt. Ook op donderdagavond kun je bij ons terecht als dat beter uitkomt. Hiervoor moet je wel een afspraak maken met één van onze medewerkers. Maar bij Van Summeren kun je voor meer terecht dan alleen marmoleum vloeren. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in onder andere gordijnen, behang, PVC vloeren en zonweringen.

Vragen over marmoleum?

Wij denken graag met u mee om tot die bepaalde sfeer te komen. Kom vooral een kijkje nemen in onze showroom.

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505Neem contact met ons op!

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak

Soorten