Click PVC

  • country oak 24130.tif
  • DIVINO
  • Impress update 2017Naturally Impressive floorsConcept imageHero
  • IM_SANTA CRUZ OAK 59823_room.jpg
  • SE_COUNTRY OAK 24130_PACKSHOT.jpg
  • TRANSFORM Next Generation

Een PVC-vloer is een hele praktische vloer. Je kunt het namelijk heel eenvoudig onderhouden, het is slijtvast en het is ook nog eens geluiddempend. PVC-vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je bijvoorbeeld de lijmvariant en de clickvariant. Daarnaast zijn de PVC-vloeren te verkrijgen in verschillende kleuren waardoor je dus altijd een uitvoering hebt die past bij jouw stijl en wensen.

Wat is een click PVC-vloer?

Een click PVC-vloer is eenvoudig te leggen dankzij de uniclic-verbindingen. Je kunt het een beetje vergelijken met het leggen van een laminaatvloer. En ben je nou niet zo handig of heb je geen tijd? Laat het ons weten en onze professionals leggen de vloer in een mum van tijd in elke ruimte die je maar wilt.

Deskundig advies

Vind je het lastig om een click PVC-vloer uit te kiezen? Kom dan langs in onze showroom in Weurt, bij Nijmegen. Vertel ons voor welke ruimte je de vloer in gedachte hebt, wat je stijl en budget zijn en wij komen met een passend advies. Click PVC-vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en soms kan het nodig zijn om eerst een ondervloer te (laten) leggen. Ook hierover denken we graag met je mee en geven we de mogelijkheden voor jouw situatie, zodat jij lang plezier zult hebben van je click PVC-vloer.

Van Summeren: meer dan alleen click PVC-vloeren

Ben je op zoek naar meer dan alleen een click PVC-vloer, omdat je bijvoorbeeld toe bent aan een heel nieuw interieur of omdat je net een nieuwe woning gaat betrekken? Ook dan zit je bij Van Summeren Mooi Wonen goed. In onze showroom kun je namelijk ook terecht voor onder andere behang, gordijnen, verf, zonweringen, tapijt en horren. Kom langs en bekijk ons ruime assortiment.

Van Summeren: dé woonspecialist van Nijmegen en omgeving

Wij ontvangen je graag op dinsdag tot en met zaterdag in onze showroom in Weurt. We zijn geopend van 09.30 uur tot 17.30 (op zaterdag tot 17.00 uur). Wil je liever een keertje in de avonduren onze showroom bezoeken? Geen probleem! Een koopavond is op afspraak mogelijk. Onze showroom is eenvoudig met de auto te bereiken en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. We zien je graag in Weurt!