Dé winkel voor raamdecoratie bij Nijmegen

De mooiste raamdecoratie in Nijmegen en omgeving

Er is niets zo persoonlijk als de inrichting van je woning. Dit is de plek waar jij je helemaal op je gemak wilt voelen en omringd wilt worden door mooie decoraties. Daarom bieden wij bij Van Summeren raamdecoratie in alle soorten en maten aan. Onze winkel in de buurt van Nijmegen heeft alles voor mooi wonen. Zo is er altijd wel een optie die naadloos aansluit op de rest van je interieur. Houd je van warm en klassiek? Overweeg dan om mooie gordijnen of vouwgordijnen te laten installeren. In ons assortiment vind je meer dan genoeg prachtige kleuren en inspirerende patronen waarmee je jouw woning subtiel aan kunt kleden.

Praktisch en stijlvol in één 

Raambekleding biedt niet alleenextra sfeer. Er zijn namelijk ook genoeg opties met een praktisch voordeel. Wat dacht je bijvoorbeeld van zonwering? Hiermee houd je je woning altijd koel, zelfs in het midden van de zomer. Met behulp van verduisterende shutters of rolgordijnen wordt de zon op een stijlvolle manier buiten gehouden. Er gaat bovendien niets boven de geur van de frisse buitenlucht die je huis binnenkomt. Als je je ramen opent, is het wel zo prettig wanneer ongewenste insecten buiten de deur blijven. Daarom zijn horren een echte uitkomst. Bij ons kan je terecht voor vaste horren, maar ook rolhorren horen bij de mogelijkheden.

Trendy designs en een scherpe prijs 

Bij Van Summeren zorgen wij ervoor dat je altijd de mooiste soorten raamdecoratie kunt vinden. Kom gerust een keer een kijkje nemen in onze winkel nabij Nijmegen. Dankzij ons ruime assortiment kan je altijd genoeg inspiratie opdoen voor stijlvolle raambekleding in jouw woning. Uiteraard bieden wij ook altijd scherpe prijzen aan, want design hoeft niet altijd duur te zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.