Tapijt Nijmegen en regio

  • Bonaparte
  • Bonaparte Vincent _234 Staalblauw_New Classic_160726_8709

 

Een goed tapijt gaat jaren mee. Maar hoe kies je een tapijt van topkwaliteit wat past binnen je budget? Bij Van Summeren helpen we je graag. Woon je in de omgeving van Nijmegen en ben je op zoek naar een specialist in tapijten? Kom dan naar onze showroom in Weurt en bekijk ons ruime assortiment tapijten. Ongetwijfeld dat je een tapijt vindt dat past bij jouw interieur!

Tapijt kopen? Ga voor kwaliteit!

De tapijten die je in onze winkel vindt zijn samengesteld uit materialen van hoge kwaliteit en hebben ieder hun eigen kenmerken. Wil je een tapijt met een grove weef? Of geef je liever de voorkeur aan een wat zachtere stof? Je komt er pas echt achter wat je wilt wanneer je er met je eigen voeten op hebt gestaan. Alle tapijten hebben een aantal belangrijke voordelen. Lees hieronder meer over de voordelen.

Voordelen tapijt kopen

Goede tapijten hebben een aantal grote voordelen. Wist je dat:

 

  • tapijten geluiddempend zijn?
  • je door het kopen van een tapijt kan besparen op je energierekening? Een tapijt houdt namelijk langer de warmte in huis vast.
  • een tapijt helemaal niet nadelig hoeft te zijn als je een stofallergie hebt? Het houdt naast warmte ook stofdeeltjes vast, waardoor je deze minder snel inademt. Uiteraard moet je een tapijt wel goed onderhouden.
  • de kans op ongelukken door uitglijden kleiner is omdat een tapijt slipvast is?
  • er speciale vochtbestendig tapijten zijn voor bijvoorbeeld badkamers en keukens? Dit is overigens ook best handig als je kleine kinderen hebt die vaker knoeien.

 

Topmerken tapijt Nijmegen

 

Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten topmerken tapijten. We adviseren je graag in onze showroom en zoeken samen met jou naar het juiste merk waar je de komende jaren van kunt genieten.

Desso: Een topleverancier van tapijten met een lange levensduur. Desso heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast heeft Desso twee merken in het topsegment: Bonaparte en Parade. Beide merken zijn ook te verkrijgen bij Van Summeren Mooi Wonen.

Bonaparte: Heeft een rijke traditie en is alleen in de betere woon- en interieurwinkels verkrijgbaar. Het merk biedt taptijen met een creatieve vormgeving en goede functionele eigenschappen.

Parade: Deze tapijten hebben een luxe uitstraling en passen bij de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort. De stof van deze tapijten is van topkwaliteit en door de ruime keuze aan kleuren is er altijd een geschikte variant te vinden, ongeacht je smaak.

Interfloor: Dit merk heeft stijlvolle tapijten met een eigentijds karakter. Interfloor staat bekend om hun vele toepassingen. Ze maken tapijten in iedere prijsklasse en voor elke ruimte.

 

 

Ambiant: Een tapijt verhoogt het wooncomfort en dat weet het merk Ambiant maar al te goed. Deze tapijten zijn ideaal voor spelende kinderen maar ook voor het houden van een feestje. Wees gerust, het tapijt is ook gemakkelijk te onderhouden.

Unique: De naam verklapt het al, dit merk biedt tapijten aan met bijzondere patronen, creatieve afbeeldingen en artistieke kleurencombinaties. Voor als je eens wat anders wilt!

Smartstrand: De tapijten van het merk Smartstrand bestaan uit milieuvriendelijke stoffen met uitzonderlijk goede eigenschappen. Je zal versteld staan van de zachtheid en de mooie glans van deze tapijten.

Jabo: Dit merk is al sinds 1953 op de markt en heeft een goede reputatie. De sobere en charmante tapijten die ze produceren zijn een stijlvolle ondergrond voor een chique interieur.

Cunera: Levert al meer dan 125 jaar tapijten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk houdt nadrukkelijk rekening met het milieu en draagt daarmee haar steentje bij aan een schonere wereld. Cunera maakt gebruik van natuurlijke materialen met een warme uitstraling.

 

 

Vragen over tapijt?

Kan je vloer wel een metamorfose gebruiken en wil je geen last hebben van een koude ondergrond? Kom dan langs in onze showroom in Weurt (Mortelweg 1). Wij zijn dé tapijtspecialist van Nijmegen en omgeving. Onze medewerkers adviseren je graag bij het kopen van het juiste tapijt.

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505Neem contact met ons op!

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak

Soorten tapijt