Verf Nijmegen

  • L-Histoire3-W0G1
  • Poterie1-TVNV
  • Poterie2-J4BK
  • 80001-5IMF

Heb je net een nieuwe woning die wel een likje verf kan gebruiken of ben je een beetje uitgekeken op je huidige interieur? Kom dan langs bij Van Summeren Mooi Wonen en laat je inspireren en adviseren. Wij hebben verschillende soorten en kleuren verf in ons assortiment. Van Summeren is de verf specialist in en rondom Nijmegen.

Laat je inspireren bij Van Summeren Mooi Wonen

Wil je inspiratie opdoen? Je bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom. Te druk met werken en liever inspiratie opdoen in de avonduren? Ook dat kan! Laat het ons weten en wij plannen een afspraak op donderdagavond met je in. Naast verf en behang vind je bij Van Summeren in Nijmegen nog veel meer waaronder zonweringen, laminaat, PVC vloeren en gordijnen. Kortom alles om je interieur compleet te maken. Zien we je binnenkort in onze showroom?

Van Summeren verf specialist van Nijmegen

Iedere ruimte en ondergrond vraagt om een andere soort verf. Latex, structuurverf, krijtverf of schildergereedschap: bij Van Summeren vind je het allemaal. Onze specialisten vertellen je graag welke verf geschikt is voor welke ondergrond en ruimte. Ook voor kleuradvies ben je bij ons aan het juiste adres. Een kleur doet ontzettend veel met je interieur, sterker nog, het is allesbepalend. Laat je daarom goed adviseren. Wil je een kleine ruimte groter laten lijken of misschien een hele grote ruimte wat knusser maken? Wat je wensen ook zijn, we denken graag met je mee en geven je passend advies zodat jij de komende tijd volop geniet van je interieur.

Ook voor schilder- en behangwerk zit je bij Van Summeren goed

Ben je niet zo’n doe-het-zelver of is tijdgebrek een groot probleem? Geen probleem ook hierin zijn we je graag van dienst. Nadat we je hebben geadviseerd bij de aanschaf van de juiste verf of het juiste behang, nemen we ook graag het schilder- en behangwerk uit handen. Samen met jou maken we een afspraak om het schilder- of behangwerk voor je uit te voeren. Zo weet je zeker dat de klus goed gedaan wordt en houd jij meer tijd over voor leuke dingen.

Vragen over verf?

Bij Van Summeren helpen we je graag in je zoektocht naar de perfecte sfeer. Kom bij ons langs in Weurt en ervaar zelf welke verf het beste bij je past! Wij kunnen u helpen aan elke kleur d.m.v onze eigen verf meng machine.

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505Neem contact met ons op!

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak

Soorten verf