Duo rolgordijnen

Van Summeren in Weurt staat voor mooi wonen. Betaalbare stijl en kwaliteit met deskundig en professioneel advies. In onze collectie vind je een uitgebreid assortiment duo rolgordijnen. De vele verschillende varianten zorgen dat er altijd een mooi passend exemplaar is voor jouw woning.

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen zijn de laatste jaren in opkomst. De twee lagen stof zorgen samen voor verschillende mogelijkheden wat betreft lichtinval. Door de horizontale banen met transparante en niet-transparante stof kun je de lichtinval zelf regelen. Wanneer nodig kan je eenvoudig kiezen voor privacy. De duo rolgordijnen zijn ook leverbaar in verduisterende stoffen.

Professioneel advies

De stoffering van je woning bepaalt in belangrijke mate de uitstraling. Als de basis in orde is, is het eenvoudiger om je huis stijlvol en sfeervol in te richten. Onze professionele stylisten weten als geen ander hoe bepaalde combinaties werken en we denken ook in praktisch opzicht met je mee. Ben je benieuwd hoe de duo rolgordijnen werken en welke kleuren en materialen mooi zijn? Kom langs bij onze showroom en dan kunnen we je helpen met persoonlijk advies. Persoonlijk omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk het is dat je huis jou past.

Naast duo rolgordijnen vind je vele andere woonproducten bij ons. Wij verzorgen de basis van je woning, zodat jij vooruit kan met meubels en accessoires. Dus ook voor vloeren, behang, verf en andere raambekleding bent je van harte welkom in onze showroom. Ben je op zoek naar een totaalplan, vraag dan of onze stylisten je kunnen helpen. Zij weten alles van het combineren en toepassen van materialen en kleuren. Zo zorgen jullie er samen voor dat de basis een mooi geheel vormt.

 

Advies nodig?

In onze showroom in Weurt, bij Nijmegen, krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 09:30 uur tot 17:30 uur. ’s Zaterdags sluiten we een half uurtje eerder. Wil je graag eens langskomen, maar schikt een ander moment beter? Neem contact met ons op en dan plannen we een persoonlijke afspraak in, zodat je rustig rond kan kijken en als je wilt gebruik kan maken van de adviezen van onze stylisten. Wij zijn te bereiken op: 024-6771505