Jaloezie

  • Jaloezie Toppoint
  • Jaloezie Toppoint
  • Jaloezie Toppoint
  • cou_atlantis_133 HR
  • diapo-anticuario
  • FB V50 PASPARTU AMB
  • Zonnelux-hout jaloezie-woonkamer sfeer 1
  • Zonnelux-hout jal-woonkamer
  • zonnelux-houten jaloezie-keuken2 (2)

Zonwering is een belangrijke zaak. Je zit lekker in je huis als je de juiste hoeveelheid licht binnenkrijgt en zo min mogelijk nieuwsgierige blikken van voorbijgangers. Jaloezieën bestaan al vele decennia, maar worden voortdurend in materiaal en techniek verbeterd. Denk dus niet dat je een ouderwets product in huis haalt met een jaloezie. Met de ruime collectie van Van Summeren kies je juist voor een product dat perfect past bij jouw huis.

Wat is een jaloezie?

Van alle soorten zonwering is de jaloezie zeker een van de bekendste. De lichtinval is perfect te regelen met deze verstelbare, horizontale banen. Privacy en het zicht naar buiten zijn eenvoudig in te stellen en als je wilt kunnen de jaloezieën ook geheel verduisteren. De constructie is goed schoon te houden en ook geschikt voor vochtige ruimtes. We zien dat deze raamoplossing ook veel gebruikt wordt voor grote tot zeer grote raampartijen.

Advies op maat

Een ruime keuze is prettig, maar zorgt soms ook voor keuzenstress. Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met onze producten, na een week, na een jaar en ook na vijf jaren. Onze stylisten weten waar ze het over hebben. Ze zijn bekend met de technische en praktische kant van de jaloezieën en hebben natuurlijk ook verstand van het combineren en toepassen van materialen en kleuren. Ze helpen je graag met adviezen en voorbeelden, of het nu gaat om een enkele kamer of een compleet interieurplan.

Ruime collectie zonnewering

Naast jaloezieën vind je in de collectie van Van Summeren vele andere soorten zonnewering en raambekleding. Smaken verschillen en ook ieder huis is anders. Wij vinden het belangrijk dat jouw keuze past, in stijl en in praktisch opzicht. Kom eens kijken naar de jaloezieën en laat je ook inspireren door de andere zonnewering, zoals lamellen, vouwgordijnen, shutters en duo rolgordijnen

 

Advies nodig?

Wij ontvangen je graag op dinsdag tot en met zaterdag in onze showroom in Weurt. We zijn geopend van 09.30 uur tot 17.30 (op zaterdag tot 17.00 uur). kom de avond je beter uit? Geen probleem, laat het even weten en wij zorgen dat je ook ’s avonds terecht kan. Onze showroom is eenvoudig met de auto te bereiken en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. We zien je graag in Weurt!

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505