Vouwgordijnen

  • 1 Crystal ambiente
  • cou_2014_zwolle_059
  • detailfoto10
  • foto6
  • Vouwgordijn
  • Vouwgordijn zonnelux 1
  • zonnelux-vouwgordijn-keuken

Er zijn vele soorten raambekleding. Het vouwgordijn is al heel lang bekend in onze huishoudens, maar nog steeds een prima en stijlvolle oplossing. Door de ruime variatie in stofsoorten, kleuren en afwerking, passen vouwgordijnen in ieder interieur. De toepassing van een vouwgordijn verschilt ook. Je kan kiezen voor een halftransparante stof, waardoor je het zonlicht mooi filtert. Er zijn ook dichte stoffen en verduisterende stoffen die het licht niet doorlaten, ideaal voor op de slaapkamer.

Van Summeren denkt met je mee

Weet je nog niet precies wat je wilt en wil je de verschillende vouwgordijnen graag even in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Weurt, nabij Nijmegen. Vertelt ons voor welke ruimte je de gordijnen in gedachte hebt, wat je stijl en budget zijn en wij komen met een passend advies. En wanneer er meer verandert in je huis, dan kunnen we samen kijken naar mooie totaaloplossingen, passend bij je smaak en je mogelijkheden. We werken met professionele stylisten die veel kijk hebben op stijl, maar ook heel praktisch zijn ingesteld. Ze helpen je echt verder.

Van Summeren: meer dan enkel vouwgordijnen

De basis van je huis is belangrijk. Als je vloer, muren en raambekleding mooi zijn, dan komen de meubels en accessoires beter tot hun recht. Bovendien is het belangrijk dat die juiste basis van goede kwaliteit is, je gooit je huis niet iedere twee jaar helemaal om. Een degelijke en smaakvolle basis dus, en dat is allemaal verkrijgbaar bij Van Summeren. Dus ga je verhuizen of heeft je huidige woning een nieuwe jas nodig, kom dan bij ons langs. Van vloeren tot muren, van verf tot raambekleding, met Van Summeren komt je huis mooi voor de dag.

 

Advies nodig?

Je bent van harte welkom in onze showroom in Weurt, bij Nijmegen. Misschien wil je gewoon even rustig rondkijken of heb je meer behoefte aan deskundig advies en iemand die met je meedenkt. Het kan allebei. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend, van 09.30 uur tot 17.30 (op zaterdag tot 17.00 uur). Schikt de avond beter, dat is geen enkel probleem. Laat het even weten en dan plannen we een afspraak in. Tot snel!

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505