Zonwering Nijmegen Wijchen Beuningen

Smaakvolle zonwering met de juiste prijs-kwaliteitverhouding bij Nijmegen!

Als je op zoek bent naar een raambekledingssysteem, dan is een bezoekje aan de showroom van Van Summeren Woondecoratie bij Nijmegen zeker de moeite waard. Hier vind je de mooiste zonweringen, zoals binnen- en buitenzonneschermen en elektrische zonneschermen van bekende merken als Luxaflex, Verosol, Lega en Bece. Weet je nog niet precies wat je zoekt of wat het beste past bij jouw woning? Onze stylisten zijn ware professionals op het gebied van raambekleding en kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld verschillende materialen, mooie kleuren en de laatste nieuwe trends. Heb je bij ons de raambekleding gevonden waar je blij van wordt, dan kunnen we deze desgewenst thuis bij je afleveren en monteren.

Waarom kiezen voor zonwering en wat zijn de mogelijkheden?

In onze showroom zul je ontdekken dat we vele soorten raambekleding voor een goede prijs aanbieden. Hierbij kun je denken aan rolgordijnen in mooie stoffen, dupligordijnen met twee stoflagen en lichtdoorlatende of juist verduisterende vouwgordijnen. Maar ook voor houten of aluminium jaloezieën en stijlvolle paneelgordijnen kun je bij ons terecht. Raamdecoratie brengt sfeer in je huis en is daarnaast ook nog eens functioneel. Zo zorgt een raambekledingssysteem ervoor dat je woning in de zomer koel blijft, zodat je de airco veel minder hoeft te gebruiken. In de winter houdt het kou van buitenaf tegen. Op deze manier bespaar je zowel in de zomer als in de winter op je energiekosten. Ook biedt een zonnescherm je de nodige privacy en kan het bovendien de kans op inbraak in je woning aanzienlijk verkleinen. De ramen zijn namelijk afgeschermd en het zicht naar binnen wordt belemmerd. Tot slot is een zonnescherm een goede investering. Door de sterke structuur en de goede kwaliteit heb je jarenlang plezier van je nieuwe zonnescherm.

Wil je graag meer weten?

Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden op het gebied van raambekledingssystemen en zonwering? Kom dan langs in onze winkel bij Nijmegen of neem contact met ons op. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag je vragen en geven je vakkundig advies over welke raambekleding een waardevolle aanvulling is op jouw woning.