Shutters

  • IMG_0003
  • Zonnelux-Shutter (7)
  • zonnelux-shutter badk-bedieningslat
  • Zonnelux-Shutter-Keuken (4)
  • Zonnelux-Shutter-Keuken (7)
  • zonnelux-Shutters-badk-bedieningslat
  • zonnelux-shutters-woonkamer (3)

Zonwering dient enerzijds voor het regelen van de licht- en zoninval, anderzijds geeft het privacy. Shutters zijn stoere raambekledingoplossingen die eenvoudig te plaatsen zijn. De stevige en stoere uitstraling maakt dat het heel goed past in zowel een landelijk als een modern interieur. Daarnaast zijn shutters heel duurzaam, de degelijke constructie zorgt dat deze zonwering lang meegaat.

Wat zijn shutters?

Een shutter is een frame met daarin horizontale latten of lamellen. Vaak zijn ze van hout gemaakt en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. We zien echter ook steeds meer shutters van kunststof of aluminium. De latten of lamellen zijn eenvoudig verstelbaar. Overdag kan je het zonlicht helemaal binnenlaten, maar als je behoefte hebt aan schaduw of privacy kan je de lamellen in iedere gewenste stand kantelen. ’s Avonds kan je de shutters helemaal dichtmaken, waardoor niemand vanaf de straat naar binnen kan kijken. Dit kan ook prettig zijn op hele hete dagen, de temperatuur in je woning wordt zo een stuk aangenamer.

Stijlvol advies

Omdat wonen niet alleen gaat over praktisch en gebruiksvriendelijk, maar ook over smaak en stijl, werken er bij Van Summeren professionele stylisten. Zij kunnen je helpen met het vinden van de juiste raambekleding voor je huis. Of je het nu klein wilt aanpakken, voor slechts een enkele kamer, of op zoek bent naar een totaalplan voor de stoffering van je woning, wij kunnen je verder helpen. Met kijk op stijl, kleur en materiaal en verstand van kwaliteit, onderhoud en constructie, adviseren we passende oplossingen.

 

Advies nodig?

Bij Van Summeren vind je alles voor de basis van je woning; vloeren, behang, verf en raambekleding. In onze showroom kan je alle verschillende mogelijkheden bekijken en vergelijken. We zijn geopend van 09.30 uur tot 17.30 (op zaterdag tot 17.00 uur). Komt het beter uit om een keer in de avond langs te komen? Geen probleem, wij zijn flexibel en als je ons even belt zorgen we dat we er zijn om je te ontvangen en rond te leiden. Onze showroom is eenvoudig met de auto te bereiken en er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. We zien je graag in Weurt!

Wij zijn te bereiken op: 024-6771505