B&C zonwering

Van Summeren Woondecoratie biedt u prachtige B&C zonwering voor een scherpe prijs. B&C zonwering koopt u als u kiest voor vrolijkheid in huis. Om van uw huis en waar thuis te maken, kiest u voor de kleuren die het best bij u passen. B&C zonwering biedt rolgordijnen in alle kleuren van de regenboog. Kom eens een kijkje nemen bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt. Hier vindt u een zeer ruim assortiment van dit toonaangevende en bekende merk.

B&C zonwering

Of u nu kiest voor een moderne, strakke inrichting of voor ontwerpen die klassiek of retro zijn: B&C zonwering kan altijd. De ontwerpen worden gemaakt van duurzame materialen, zodat de stoffen lang meegaan en u eindeloos van uw zonwering kunt genieten. Laat u adviseren over kleurencombinaties en spreek uw stijl uit.

Maak kennis met Van Summeren Woondecoratie

Naast B&C zonwering, verkoopt Van Summeren Woondecoratie ook andere soorten producten, zoals verf, behang, vloeren en meer. Zo heeft u direct alles in huis om een goede basis te leggen voor uw droominrichting. Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Bel dan naar 0246771505 of maak gebruik van het online contactformulier.

 

Heeft u nog vragen over 'B&C zonwering'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak