Behang Beuningen

Wanneer u op zoek bent naar behang van de beste kwaliteit voor uw woning in Beuningen kunt u terecht bij Van Summeren Woondecoratie. Wij zijn gevestigd aan de Mortwelweg 1 te Weurt. Naast behang vindt u in onze inspirerende winkel in de buurt van Beuningen ook PVC vloeren, laminaat, gordijnen, zonwering, vinyl, tapijt, marmoleum, karpet, raamhorren en verf in de collectie. U vindt bij ons dus alles wat u zoekt voor uw nieuwe woning!

Aanbod
Van Summeren Woondecoratie heeft zowel behang van Eijffinger als van Arte in de collectie. Wanneer u kiest voor Ibiza van Eijffinger, hebben wij prachtig behang van handgeschilderde bloemen, kleurrijke dessins of juist stralend wit behang in ons assortiment. Kiest u voor Arte? Dan gaat u voor de ultieme verfijning in muurbekleding. Voor welk behang u ook kiest voor uw woning in Beuningen, u zult gegarandeerd de beste kwaliteit en service krijgen van Van Summeren Woondecoratie.

Interesse?
Heeft u interesse in het behang van Van Summeren Woondecoratie voor uw woning in Beuningen? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel te Weurt! Voor vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 0246771505.

 

Heeft u nog vragen over 'Behang Beuningen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak