Eijffinger gordijnen

Van Summeren Woondecoratie biedt u een uitgebreide collectie Eiffinger gordijnen in combinatie met een uitstekende service. Indien u een nieuw huis heeft of u voelt zich niet meer goed over de inrichting, dan is het tijd voor verandering. Er komt veel bij kijken en daarom neemt Van Summeren Woondecoratie u veel werk uit handen: onder één dak vindt u hier zowel vloeren, gordijnen, verf, behang en meer.

Collectie Eijffinger gordijnen

Wij werken alleen met merken die kwaliteit leveren en daar zijn Eijffinger gordijnen een goed voorbeeld van. Deze gordijnen worden gemaakt van zware materialen die een leven lang meegaan en waar u van kunt blijven genieten. Bovendien worden ze geleverd in trendy dessins, maar ook in tijdloze mooie uni kleuren zodat u uw eigen stijl kunt volgen.

Maak kennis met Van Summeren Woondecoratie

Naast Eijffinger gordijnen, kunt u bij ons ook terecht om bijvoorbeeld verf te laten mengen in iedere gewenste kleur. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wat uw wensen zijn, dan kunnen wij u helpen bij het maken van de ultieme kleurencombinatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan op nummer 0246771505 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

 

Heeft u nog vragen over 'Gordijnen Beuningen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak