Gordijnen Beuningen

De meest sfeervolle gordijnen in de regio Beuningen vindt u bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt. Een huis kan niet zonder gordijnen. Met gordijnen creëert u sfeer in huis en kunt u de lichtinval reguleren. Bovendien kunt u met gordijnen vervelende inkijk voorkomen.

Kies de gordijnen die passen bij de stijl van uw woning en kom een kijkje nemen bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt (regio Beuningen).

Assortiment gordijnen in regio Beuningen

Voor uw woonkamer wilt u misschien graag een neutrale, warme kleur die de lichtinval nog mooier maakt. Voor de slaapkamer kiest u juist voor verduisterende gordijnen zodat iets donkers, zodat u tijdens de zomermaanden niet heel vroeg wakker wordt van het vroege ochtendlicht. Waar u ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat u een goede keuze kunt maken door u te voorzien van advies en door u veel mogelijkheden te bieden van bekende merken zoals Eijffinger of Toppoint.

Kom eens langs

We laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van gordijnen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Weurt (in de regio Beuningen). Wist u dat u hier bovendien terecht kunt voor het Trendy gordijnmerk Vriesco? Wilt u meer weten over het assortiment? Bel dan naar 0246771505 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Heeft u nog vragen over 'Gordijnen Beuningen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak