Gordijnen laten maken Nijmegen

Door gordijnen op maat te laten maken door Van Summeren Woondecoratie bij Nijmegen, sluiten uw gordijnen naadloos aan op uw interieur.

Hoogwaardige interieurproducten

Van Summeren Woondecoratie biedt in samenwerking met de beste leveranciers een zeer breed scala aan hoogwaardige interieurproducten aan, waaronder vloeren, behang en decoratieve zonweringen. Ook als het gaat om gordijnen is er in ons gevarieerde assortiment voor ieder interieur een prachtige keuze te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van topmerk Vriesco, met onder andere de Homers dessins met een gezellige en vertrouwde uitstraling, en het vernieuwende en trendbepalende label Kobé? Door onze uitgebreide productgarantie en onze uitstekende service om gordijnen op maat te laten maken, onderscheiden wij ons van andere woondecoratie winkels in Nijmegen en omstreken.

Over ons

Een deskundig advies aan huis over de juiste vloer of de mooiste hoogwaardige gordijnen uitzoeken en op maat laten maken, alles is mogelijk in onze winkel in het aan Nijmegen grenzende Weurt. Komt u dan ook gerust eens langs; we zijn gevestigd aan de Mortelweg 1 en zijn geopend op:

- Maandag van 13:00 tot 17:30;

- Dinsdag – vrijdag van 9:30 tot 17:30;

- Zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Een groot deel van onze collecties staat online; hier kunt u alvast wat inspiratie opdoen voor de door u gewenste gordijnen of andere interieurproducten. Hebt u vragen of wilt u meer informatie, dan helpen wij u graag verder. Stuur een e-mail (info@vansummerenwoondecoratie.nl) of bel ons (024 – 6771505).

 

Heeft u nog vragen over 'Gordijnen laten maken'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen Beuningen 
Laminaat B&C zonwering
Gordijnen Woonwinkel nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Vriesco gordijnen 
Tapijt Verosol Nijmegen
Marmoleum PVC vloeren Wijchen
Karpet Plissées Nijmegen
Horren Luxaflex Beuningen
Behang Interieurzaak Nijmegen
Verf Horren Nijmegen
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak