Luxaflex Nijmegen

Het meest uitgebreide assortiment Luxaflex in regio Nijmegen vindt u bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt. Luxaflex is al jaren het meest bekende merk op het gebied van raamdecoratie. Dat is niet voor niets: de producten van Luxaflex gaan een leven lang mee en zijn zeer stijlvol.

Assortiment luxaflex bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt (in de regio Nijmegen)

Luxaflex blijft zich onderscheiden op de markt door telkens met innovatieve producten te komen die andere merken niet kunnen leveren. Als u kiest voor kwaliteit, kiest u bijvoorbeeld voor Luxaflex plissé, roman shades of Duetteshades die u bij geen enkel ander merk tegen zult komen.

Maak kennis met Van Summeren Woondecoratie

Als nummer 1 leverancier van Luxaflex in de regio Nijmegen, bent u bij Van Summeren Woondecoratie van harte welkom voor een eerlijk advies en zeer veel verschillende mogelijkheden. Naast Luxaflex bieden wij u ook een uitgebreid assortiment gordijnen, vloeren en behang. We kunnen voor u zelfs iedere gewenste kleur verf mengen. Maak kennis met ons door langs te komen in onze showroom in Weurt of door contact met ons op te nemen.

 

Heeft u nog vragen over 'Marmoleum Nijmegen '?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak