Marmoleum Nijmegen

De meest stijlvolle en degelijke vloeren van marmoleum, PVC en andere materialen in Nijmegen en omstreken, vindt u bij Van Summeren Woondecoratie.

Het grootste aanbod

Van Summeren Woondecoratie is al sinds 1972 gespecialiseerd in woondecoratie voor vloeren, muren en ramen. Al onze producten komen exclusief van de beste leveranciers en wij bieden dan ook een uitstekende kwaliteit. Bovendien is Van Summeren CBW erkend en daarom geven wij de beste productgarantie. In ons grote assortiment kunt u voor iedere smaak en voor ieder interieur de juiste stijl vinden. Kiest u voor het duurzame en stijlvolle marmoleum, maak dan een keuze uit onze verschillende collecties van Forbo, waaronder:

-          Thuis: de mooiste 60 kleuren, geschikt voor elk woonvertrek;

-          Click: een mooi laminaat van marmoleum;

-          Touch: zeer natuurlijk en comfortabel aanvoelende materialen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons complete assortiment; Van Summeren behoort wat betreft marmoleum vloeren en andere woondecoratie niet voor niets tot de grootste leveranciers van omgeving Nijmegen.

Winkel en website

Kom gerust eens de complete collecties marmoleum, PVC, tapijt en andere vloeren bekijken in onze winkel te Weurt, pal naast Nijmegen (Mortelweg 1). Bekijk onze actuele openingstijden en oriënteer uzelf alvast op ons assortiment, waar een groot deel van ons aanbod te vinden is.

 

Heeft u nog vragen over 'Marmoleum Nijmegen '?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak