PVC vloeren Malden

Voor PVC vloeren van goede kwaliteit gaat u naar Van Summeren Woondecoratie nabij Malden. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos! Naast PVC vloeren kunt u ook bij onze vestiging nabij Malden terecht voor laminaat, gordijnen, zonwering, vinyl, tapijt, marmoleum, karpet, raamhorren, behang en verf.

Mogelijkheden
Bij Van Summeren Woondecoratie kunt u kiezen uit magnetische PVC vloeren en niet magnetische PVC vloeren. Gaat u voor de magnetische PVC vloer? Dan hebben wij zeer mooie vloeren van TFD. Op het gebied van niet magnetische PVC vloeren heeft Van Summeren Woondecoratie nabij Malden vloeren van mFlor, Ambiant en Quickstep. Begint u al nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Van Summeren Woondecoratie? Dan bent u van harte welkom om de PVC vloeren te komen bekijken in onze vestiging in Weurt nabij Malden.

Heeft u nog vragen over 'PVC vloeren Malden'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak