PVC vloeren Nijmegen

Het grootste aanbod van zeer hoogwaardige PVC vloeren van Nijmegen en omstreken vindt u bij Van Summeren Woondecoratie. PVC vloeren zijn gemakkelijk te leggen en te onderhouden. In het enorme aanbod van Van Summeren Woondecoratie is voor ieder interieur de juiste vloer te vinden.

Gegarandeerde kwaliteit

Van Summeren, gevestigd in het Gelderse dorp Weurt, is de specialist in alle soorten woningdecoratie. In samenwerking met topleveranciers bieden wij de beste producten aan om uw woonomgeving naar uw eigen stijl in te richten. Van Summeren is bovendien CBW erkend en biedt dan ook een extra goede productgarantie. Bij Van Summeren kunt u voor alle soorten vloeren bij ons terecht. Ons assortiment vloeren bevat:

-          PVC vloeren;

-          Marmoleum;

-          Karpet;

-          Tapijt;

-          Laminaat.

Ook voor onze vloeren geldt dat het aanbod zeer groot en gevarieerd is. Alleen al wat betreft de PVC vloeren vindt u in onze winkel nabij Nijmegen tientallen verschillende stijlen, patronen en kleuren.

Onze winkel

Maak snel uw keuze uit onze PVC, laminaat en andere vloeren in onze vestiging te Weurt, nabij Nijmegen. Bekijk ook onze andere woondecoratie in onze winkel of online, en creëer een warme en persoonlijke sfeer bij u thuis.


Heeft u nog vragen over 'PVC vloeren Nijmegen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak