Rolgordijnen Nijmegen

Voor een uitgebreid assortiment rolgordijnen in Nijmegen en een uitstekende service kunt u terecht bij Van Summeren Woondecoratie. Wij bieden u namelijk alle soorten rolgordijnen die u maar kunt bedenken. Voor de slaapkamer kunt u kiezen voor een soort rolgordijnen dat het licht buiten houden, voor de woonkamer kiest u voor een stijl die het uitzicht naar buiten niet belemmert. Van Summeren Woondecoratie biedt u de rolgordijnen in omgeving Nijmegen die u zoekt.

Assortiment rolgordijnen in omgeving Nijmegen

Van Summeren Woondecoratie werkt samen met de betere merken op het gebied van rolgordijnen. Daarbij kunt u denken aan Verosol of Luxaflex. Wij blijven constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in deze markt. Daardoor bent u bij Van Summeren Woondecoratie altijd aan het juister adres voor de nieuwste collecties rolgordijnen die er in Nijmegen en omgeving te vinden zijn.

Maak kennis met Van Summeren Woondecoratie

Wij horen graag waar u naar op zoek bent. Dan kunnen wij namelijk samen met u aan de slag met het vinden van de juiste oplossing voor elke kamer in huis. Bovendien maken we graag samen met u kleurencombinaties. U vindt in ons assortiment namelijk ook verf, behang, vloeren en meer.

Heeft u nog vragen over 'Stoffering Nijmegen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Zonwering Beuningen PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Wood & Washi
Zonnelux Nijmegen Vriesco Gordijnen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak