Verosol Beuningen

Een uitgebreid assortiment Verosol vindt u in de regio Beuningen bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt. Verosol is een merk dat bekend staat om de combinatie van het praktische met het esthetische. Met de binnenzonwering van Verosol behoudt u uitzicht, maar toch wordt licht en warmte buitengesloten. Met deze zonwering bespaart u op uw energiekosten omdat de producten van Verosol een sterk isolerende werking hebben. U vindt de producten hebben van Verosol bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt (regio Beuningen).

Verosol producten in omgeving Beuningen

Wij hebben voor u de mooiste ontwerpen geselecteerd. De producten van Verosol zijn tijdloos en passen daarom in ieder interieur. Met de producten van Verosol kunt u alle kanten op. U vindt in het assortiment onder andere plissés, maar ook rolgordijnen of paneelgordijnen. Kom eens een kijkje nemen in onze inspirerende showroom in Weurt (regio Beuningen).

Maak kennis met Van Summeren Woondecoratie

Wij laten u graag zien wat er mogelijk is met de producten van Verosol die we in ons assortiment hebben opgenomen. U vindt bij Van Summeren Woondecoratie namelijk ook verf, behang, vloeren en meer. De combinaties die u kunt maken zijn eindeloos en onze specialisten helpen u daar graag bij. Heeft u een vraag over één van onze producten? Bel dan naar 0246771505 of maak gebruik van het online contactformulier.

 

Heeft u nog vragen over 'Verosol Beuningen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Plissé
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Parket Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak