Verosol Nijmegen

Voor duurzame, stijlvolle en functionele zonwering kiest u voor Verosol producten van Van Summeren Woondecoratie te Weurt, nabij Nijmegen.

Functioneel én decoratief

Van Summeren Woondecoratie levert al sinds 1972 exclusief hoogwaardige producten voor in huis. Vanwege ons grote en gevarieerde aanbod is elke gewenste sfeer te creëren. Ook als het gaat om zonwering, kunt u een sfeer in uw huis creëren of versterken. De zonwering van Van Summeren is namelijk niet alleen functioneel, maar ook zeer decoratief. Komt u ons assortiment zonweringen, met daarin topmerken als Verosol en Luxaflex, eens bekijken in onze vestiging bij Nijmegen. In onze Verosol collectie vindt u prachtige designproducten als paneltracks, plissés en rolgordijnen. Van warm tot klassiek tot trendy; met de Woondecoratie van Van Summeren is elke stijl haalbaar.

Vestiging en website

Komt u onze collectie Verosol zonwering en andere topmerken eens bekijken in onze vestiging aan de Mortelweg 1 te Weurt, op enkele kilometers van Nijmegen. Bekijk de actuele openingstijden op deze website, of bekijk hier een groot deel van onze collecties. Middels ons contactformulier kunt u altijd contact met ons opnemen, als u vragen heeft.

Heeft u nog vragen over 'Verosol Nijmegen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak