Vloeren Beuningen

Voor de aankoop van de meest prachtige vloeren in de omgeving Beuningen kunt u terecht bij Van Summeren Woondecoratie. U vindt onze inspirerende winkel aan de Mortelweg 1 te Weurt. Als vanzelfsprekend zijn al onze vloeren van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook een zeer goede service. Zo nemen onze vriendelijke medewerkers de tijd voor u en helpen zij u graag verder met al uw vragen. Bovendien geven wij u graag een deskundig advies.

Assortiment
Bij Van Summeren Woondecoratie kunt u kiezen voor bijvoorbeeld PVC vloeren die magnetisch of niet magnetisch zijn. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar magnetische vloeren vindt u in ons assortiment hele mooie vloeren van TFD. Op het gebied van niet magnetische vloeren hebben wij vloeren van mFlor, Ambiant en Quickstep. Naast PVC vloeren kunt u bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt (omgeving Beuningen) ook laminaat of tapijt kopen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het assortiment van Van Summeren Woondecoratie in Weurt (in de omgeving van Beuningen) voordat u nieuwe vloeren gaat kopen voor uw woning? Maak dan gerust gebruik van ons contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook even bellen: 0246771505.

 

Heeft u nog vragen over 'Vloeren Beuningen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak