Vriesco gordijnen

Bij Van Summeren Woondecoratie vindt u een uitgebreid assortiment gordijnen van het trendy en toonaangevende merk Vriesco. Van Summeren Woondecoratie weet als geen ander wat u nodig heeft om van uw huis een thuis te maken. Dat komt doordat wij altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van woondecoratie. Of u nu kiest voor retro of modern: met Vriesco gordijnen kunt u alle kanten op.

Assortiment Vriesco gordijnen

In het assortiment Vrieso gordijnen vindt u gordijnen met moderne dessins die het zowel goed doen in de woonkamer als in de slaapkamer. U vindt er natuurlijk ook gordijnen met neutrale tinten, die warmte uitstralen in al hun eenvoud. U maakt de keuzes; de adviseurs van Van Summeren Woondecoratie staan voor u klaar om u in de keuze te begeleiden.

Maak kennis met Van Summeren Woondecoratie

Wij hebben alles in huis om de basis te leggen voor een goede inrichting, die precies is zoals u wenst. Daarom is een bezoekje aan onze showroom in Weurt zeer zeker de moeite waard, al is het maar om ideeën op te doen. Wij hebben namelijk ook verf, vloeren en meer. Kom eens langs of neem contact met ons op door te bellen naar 0246771505 of door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

 

Heeft u nog vragen over 'Zonwering Nijmegen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak