Wood & Washi

Voor een unieke collectie Wood & Washi kunt u terecht bij Van Summeren Woondecoratie. Hier vindt u niet alleen producten van hoogwaardige kwaliteit, maar u bent ook verzekerd van een uitstekende service. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich thuis voelt in uw huis. Daarvoor is het essentieel een goede basis te leggen met elementen die bij u passen. Daarom biedt Van Summeren Woondecoratie u een uitgebreid assortiment vloeren, gordijnen, behang en meer.

Assortiment Wood &Washi

Wood & Washi levert unieke producten doordat de Japanse stijl naar Nederland wordt gehaald. Nog niet eerder zagen wij in ons land deze ambachtelijke materialen die zorgen voor een bijzondere sfeer in huis. Wood &Washi zorgt ervoor dat u elke kamer in huis om kunt toveren tot een oase van rust. Kiest u voor dit merk, dan kiest u voor de nieuwste mogelijkheden gecombineerd met uw eigen stijl inrichting.

Meer weten over Van Summeren Woondecoratie

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Weurt waar Wood & Washi en andere topmerken binnen de woonbranche te vinden zijn. Bovendien kunt u hier verf laten mengen in iedere gewenste kleur. Op deze manier worden de mogelijkheden op het gebied van inrichting bijna eindeloos. Wilt u meer weten over onze producten of wenst u een deskundig advies? Bel dan eens naar 0246771505 of maak gebruik van het contactformulier op de website.


Heeft u nog vragen over 'Zonwering Nijmegen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak