Zonnelux Nijmegen

Van Summeren Woondecoratie in Weurt is de leverancier van Zonnelux in de regio Nijmegen. Bij Van Summeren Woondecoratie kunt u terecht voor hoogwaardige producten en een uitstekende service. Zonnelux is de nummer 1 leverancier van aluminium jaloezieën, rolgordijnen en shutters. Onze producten zijn zowel stijlvol als praktisch. Zowel in Nederland als daarbuiten is het een erg gewilde vorm van raamdecoratie. U vindt dan ook Zonnelux in de regio Nijmegen bij Van Summeren Woondecoratie in Weurt. Kom gerust eens een kijkje nemen.

Zonnelux in Nijmegen en meer

Het assortiment van Zonnelux dat in regio Nijmegen wordt verkocht door Van Summeren Woondecoratie, bestaat uit diverse soorten raamdecoratie, geschikt voor elke kamer in huis. Daarnaast vindt u bij Van Summeren Woondecoratie andere materialen om van uw huis een waar thuis te maken: alles van vloeren tot behang, gordijnen en verf.

Maak kennis met Van Summeren Woondecoratie

Wilt u uw huis gaan inrichten of herinrichten? Kom dan eens een kijkje nemen bij Van Summeren Woondecoratie. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis kunt voelen door de mooiste producten te leveren die een leven lang meegaan. Bovendien kunnen wij bijvoorbeeld ook verf mengen in iedere gewenste kleur. Komt u eens een kijkje nemen in de showroom of neem contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0246771505 of maak gebruik van het contactformulier op de website.

 

Heeft u nog vragen over 'Zonwering Nijmegen'?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen, ons mailen op: info@vansummerenwondecoratie.nl of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

AssortimentAndere bekeken ook:
PVC vloeren Gordijnen laten maken Nijmegen
Laminaat Behang Beuningen
Gordijnen Zonnelux Nijmegen
Zonwering Woningdecoratie Nijmegen
Vinyl Verosol zonwering
Tapijt Toppoint gordijnen
Marmoleum Riviera Maison Nijmegen
Karpet PVC vloeren Beuningen
Horren Luxaflex Nijmegen
Behang Jaloezieën Nijmegen
Verf Interieur Nijmegen

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak