Artelux gordijnen

Houd je van stoffen gordijnen, gezellig als ze gesloten zijn en sfeervol overdag? Ken je Artelux al? Artelux gordijnen zijn al jaren een vast onderdeel van onze collectie. We houden van hun toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Zo is ons aanbod nog completer en kun je echt alle kanten uit met Van Summeren, wat je smaak ook is.

Met Van Summeren en Artelux kan je alle kanten op

Onze klanten komen overal vandaan en hebben veel verschillende wensen. Bedrijven die hun kantoor willen inrichten en op zoek zijn naar een eenvoudige, moderne aankleding; stellen die op zoek zijn naar een warme sfeer voor hun fijne huis; starters die een betaalbaar maar toch kwalitatieve aankleding willen. Onze adviseurs en stylisten houden van deze variatie. De uitgebreide collectie van Van Summeren biedt hen de mogelijkheid om met iedereen mee te denken en altijd samen iets te vinden dat helemaal past bij de vraag. Met Artelux is het net zo, met hun gordijnen kan je alle kanten op. Van klassiek tot modern, tijdloos of trendy, romantisch of strak. De prints en effen gordijnen zijn er in dunne varianten en mooie, dikkere lijnen.

Ons assortiment

De Artelux gordijnen voelen zich helemaal thuis in het Van Summeren-assortiment, evenals raambekleding van vele andere merken, zoals bece, Luxaflex, Toppoint en vele andere. Bij onze showroom in Weurt, bij Nijmegen, vind je alles voor de basis van je interieur. Wij verzorgen je vloer voor een goed fundament, de muren voor een prettig kader en de raambekleding voor de nodige privacy. En of je nu voor een paar vierkante meter tapijt komt of voor de complete aankleding van alle ruimtes in je huis; wij helpen je graag.

Wil je meer weten over de Artelux gordijnen of een ander merk of product uit ons assortiment? Kom kijken in onze showroom of bel ons even voor informatie.

 

Styling Bregje Nix

Vragen over Artelux?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak