Toppoint gordijnen

Gordijnen dragen bij aan je privacy, weren een te veel aan zon en zorgen voor warmte en geluidsisolatie. De Toppoint gordijnen combineren dit met smaakvolle ontwerpen en een breed assortiment waardoor iedereen passende raambekleding kan vinden bij dit Nederlandse raamdecoratiemerk. De kwaliteit van Toppoint ligt in de collectie waar raamdecoratie eindeloos gecombineerd kan worden. Zonwering vindt de perfecte match in een sfeervol gordijn, een rolgordijn combineert weer prachtig met in-betweens. Bij Toppoint weten hoe ze eren mooi geheel van kunnen maken.

De voordelen van Toppoint gordijnen

De professionals van Van Summeren hebben kijk op interieur, esthetisch en functioneel. Wij verkopen graag gordijnen uit de Toppoint-collectie. De vele voordelen maken het gordijnen die graag gezien worden, zo zijn ze:
- Brandveilig, met stip op 1 natuurlijk.
- Geluiddempend, fijn als je langs een drukkere straat woont.
- Isolerend, fijn op koud en hete dagen.
- Pollenwerend, ideaal als jij of een van je huisgenoten last heeft van hooikoorts.
- Veilig voor kinderen, bediendingskoorden voldoen aan de gestelde en vereiste normen.
- Elektrisch bedienbaar als je wilt, een mooie gadget en soms noodzakelijk.
- Geschikt in vochtige ruimtes en in de keuken.
- Op maat te maken voor bijzondere vormen ramen, fijn als je in een oude boerderij woont of je huis onder bijzondere architectuur gebouwd is.

Van Summeren helpt je fijn wonen

Onze doelstelling is dat onze klanten zich fijn thuis voelen in hun huis. Met de juiste aankleding die past bij het gebruik van de ruimtes en de stijl van de bewoners creëer je dat thuis. Naast Toppoint gordijnen hebben we vele andere merken in onze collectie raambekleding. We kiezen altijd voor kwaliteit, maar wel tegen een prettige prijs. Naast raambekleding vind je bij ons alles voor je vloeren en muren. In onze showroom kan je de vele materialen en kleuren zelf zien en voelen. De stylisten kunnen je adviseren over mooie combinaties en praktische oplossingen. Kom langs en dan laten we je, vrijblijvend, de mogelijkheden zien.

 

Toppoint gordijn

Vragen over Toppoint?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak