Moduleo pvc vloeren

PVC-vloeren bieden gemak, het is een praktische vloer; geluiddempend, eenvoudig schoon te houden en een prettig loopopppervlak. Met Moduleo kies je ook voor een duurzame vloer met een unieke look. De luxe PCV-vloeren van dit internationale merk bieden verfijnde patronen en texturen die aan hout en steen doen denken. Prijstechnisch en in gebruik zijn ze een stuk aantrekkelijker dan echte houten en stenen vloeren. We zijn er dan ook trots op dat we dit mooie merk in ons assortiment hebben.

De voordelen van Moduleo PVC

Vele van onze klanten kiezen voor een PVC-vloer, vanwege de vele voordelen. Ook Moduleo merkt dat de aandacht voor deze praktische vloer groeit. Het vertrouwen in de kwaliteit, maakt dat we minstens 15 jaar garantie geven. Andere voordelen van deze PCV-vloeren zijn:
- Vochtbestendigheid
- Krasbestendigheid
- Slipvast, top R10-rating
- Onderhoudsvriendelijk
- Geluids- en warmte-isolerend
- Eenvoudig te installeren
- Tot slot is het heel mooi dat de voeren voor tot 50% uit gerecycleerde materialen bestaan. Zo wordt wonen nog fijner.

Persoonlijk advies met beide benen op de grond

Wij begrijpen dat u kiest voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding. En terecht; de aanschaf van een nieuwe PVC-vloer is een serieuze investering. Wij denken graag met je mee, gewoon met gezond verstand. Natuurlijk kunnen onze stylisten je adviseren over een mooie combinatie van de Moduleo-vloeren, raambekleding, wandbekleding, meubilair en accessoires. Maar uiteindelijk vinden ook wij dat het gewoon goed moet voelen voor jou. Dus als jij blij bent met je vloer dan leveren wij hem met alle liefde.

Over die levering gesproken, wat vind je prettig? Haal je de vloer zelf op bij onze vestiging in Weurt of zullen wij hem komen brengen? Uiteraard kunnen onze professionals de PCV-vloer ook leggen, zo heb jij er veder geen omkijken naar en kan jij doen waarvoor hij bedoeld is: hem in gebruik nemen!

Heb je vragen over de Moduleo PVC-vloeren, andere vloeren of andere merken? Laat het even weten en dan helpen wij je graag verder.

Moduleo PVC vloeren

Vragen over onze Moduleo PVC vloeren?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak