Desso tapijt regio Nijmegen en Beuningen

Bij Desso weten ze wat goed tapijt is. Al meer dan acht decennia mag het Nederlandse Desso zich rekenen tot de meest succesvolle tapijtenmerken van de wereld. Ze maken tapijten en tapijttegels voor consumenten en voor bedrijven. Luchtvaartmaatschappijen, marine, ziekenhuizen en kantoren over de hele wereld maken gebruik van het duurzame tapijt van Desso. Nu heb jij daar natuurlijk niet zoveel aan, jij zoekt gewoon een mooi tapijt voor in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Waar je wel iets aan hebt is dat Desso door die ruime ervaring geweldige kwaliteit biedt. En dát verkopen wij graag!

Desso kiest voor duurzaam tapijt

Ondanks dat Desso al jarenlang thuis is in de tapijten, zijn ze ook zeer innovatief en toekomstgericht. Als je voor Desso tapijt kiest, kies je voor een duurzame vloer. Desso kiest voor het Cradle to Cradle-principe. Hun streven is dat er enkel duurzame energie gebruikt wordt voor de productie van de tapijten. Daarnaast moeten alle materialen afgebroken kunnen worden en gebruik worden om nieuwe producten van te maken. Daarnaast is het tapijt ook gewoon mooi en praktisch. Bovendien is er een ruime keuze, er zit vast iets bij dat past in jouw ruimte.

Persoonlijk advies bij Van Summeren

Onze adviseurs en stylisten denken graag met je mee. Of je nu tapijt zoekt voor een enkele slaapkamer of een compleet inrichtingsplan wilt met vloerbedekking, raambekleding en behang en muurverf, wij staan je bij met advies. We weten waar we ver praten, maar we zullen ook altijd luisteren. Het is jouw project en jij met er blij van worden. Onze service houdt niet op nadat je besteld hebt. Als je wilt kunnen we het tapijt en eventuele ander aankopen ook leggen, installeren en bevestigen.

Heb je vragen over het Desso tapijt, over andere merken of andere vloeren of wil je iets vragen over onze service, bel ons en dan helpen wij je verder.

 

desso_patterns_aa17-8853_aa17-9511_161014-4246

Vragen over Desso?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak