Ambiant vloeren

Een mooie vloer is dé basis voor goed wonen. De vloeren van Ambiant geven luxe en comfort voor een warm thuis. Als erkend interieurspecialist hebben we de collecties van deze Nederlandse vloerenspecialist al jaren in ons assortiment. De kernwaarden van Ambiant zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en waarde voor je geld. Hier voelen wij ons helemaal thuis bij en jij vast ook.

Een betrouwbare basis

Kwaliteit is altijd belangrijk en al helemaal voor een vloer, daar vraagt het intensieve gebruik om. Ambiant vloeren zijn duurzaam en hebben een mooie uitstraling, of je nu kiest voor tapijt, laminaat, vinyl of pvc. Twijfel je over welke vloer het beste werkt in jouw huis, in die specifieke ruimte? Van Summeren heeft professionele interieurstylisten in huis die je kunnen adviseren over het gebruik, de stijl en natuurlijk ook over combinaties. Wij verkopen namelijk alles voor een prachtige basis, van vloeren tot raambekleding, van verf tot zonwering.

Ambiant en andere collecties

In onze woonwinkel vind je volop inspiratie om mooi te wonen. De vloeren van Ambient kan je zien, voelen en vergelijken. Kom langs in Weurt om even rond te kijken of maak een afspraak voor uitgebreid persoonlijk advies. Naast Ambiant vind je collecties van vele andere gerenommeerde merken. De combinatiemogelijkheden maken dat we iedereen kunnen helpen met een fijne en persoonlijke thuisbasis. Laten we er samen een mooi resultaat van maken!

Ambiant parket

Vragen over Ambiant vloeren?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak