Bece zonwering

Op warme dagen maakt zonwering de temperatuur in huis een stuk aangenamer. Bece zonwering is er in vele soorten en maten, geschikt voor ieder interieur. Bij Van Summeren in Weurt hebben we dit merk al jaren in onze collectie, het past perfect bij ons streven naar kwaliteit voor niet al te veel geld.

De ruime keuze van Bece

Zonwering is een prima en stijlvolle oplossing voor je ramen. Bece focust zich helemaal op raambekleding en onder het motto “mode voor je raam” zorgen zij voor een afwisselende collectie die aansluit bij de trends. Uiteraard realiseren zij zich dat je niet ieder jaar nieuwe raambekleding aanschaft, dus zowel in stijl als kwaliteit is het een solide uitgave. Waar wij bece ook zeer om waarderen is hun innovatieve standaard. Ze dragen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en doen veel onderzoek naar het hergebruik van materialen. Zo hebben ze stoffen van gerecyclede petflessen, de Rethought collectie is dus zowel stijlvol als verantwoord.

Persoonlijk advies voor zonwering

Raambekleding is bepalend voor je woning, zowel in uitstraling als in gemak. Welke zonwering van bece past bij jouw huis? Ga je voor rolgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, plisségordijnen, dupligordijnen, vouwgordijnen, vlinderjaloezieën of stoffen gordijnen. Wellicht heb je nog geen idee en wil je alles graag eens zien. In onze showroom in Weurt kun je de verschillende zonweringen zien en voelen. Onze stylisten kunnen je, desgewenst, adviseren over materialen en kleuren. Je kan ook wat foto’s van je inrichting meenemen of een staaltje van de stof van de bank, van de vloer, van het behang of de verf. Zo zorgen we er samen voor dat de zonwering niet enkel zijn praktische functie vervult, maar esthetisch gezien ook echt ene toevoeging is. Naast bece zonwering verkopen we ook vele andere merken.

Wat Van Summeren nog meer kan doen

Als de raambekleding besteld en geleverd is, kun je deze komen ophalen bij onze vestiging in Weurt. Uiteraard kunnen we zo ook direct bij je huis afleveren. Geen tijd, zin of mogelijkheden om de raambekleding zelf op te hangen? Wij doen het graag voor je.

Heb je vragen over de bece zonwering of over de levering en de plaatsing, wij luisteren graag en helpen je verder.

Zonnelux-duo rolgordijn-woonkamer

Vragen over Bece?

Om een goede keuze te maken over wat het beste bij u past, nemen wij dit graag met u persoonlijk door. U kunt altijd in de winkel binnen lopen of ons bellen op: 024-6771505 voor een vrijblijvend gesprek.

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Koopavond: op afspraak